top of page

Dhabian Group

Public·14 members

Dza Ili Bu


Simeunović za Danas govori o životu muzičara za vreme vladavine epidemije korona virusa, u kome su masovna okupljanja zabranjena, a samim tim i koncerti od kojih mnogi muzičari zarađuju za život.
Dza ili Bu* Od početka karantina do danas, sa kraćim prekidima, zbog mera zaštite od kovida 19, uvedena je zabrana okupljanja, održavanja koncerata i manifestacija. Prokomentarišite taj period, sa kojim problemima se suočavate kao muzičar?


* Kako vidite budući period kad je u pitanju održavanja koncerta? Mislite li da će ubuduće svirke da se održavaju sa maskama, na socijalnoj distanci, ili će se nešto nabolje promeniti, pa da na velika vrata dočekamo mnogoljudne rokenrol nastupe?


Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page