top of page

Dhabian Group

Public·14 members

Muzica De Petrecere VERIFIEDCântărețul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce l-a determinat să se focuseze mai mult pe această zonă a muzicii de petrecere. Artistul susține că orice muzician trebuie să țină cont de cerințele publicului, dând-o exemplu favorabil pe Loredana Groza, care la 50 de ani încă este în topuri pentru că a știut când și cum să facă schimbări în privința stilului ei.
Muzica De Petrecere


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2ueBqM&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2nIZ-n_QuRqRx3gbdad_MaRugat să ne spună de ce nu rezistă toți artiștii pe piața muzicală cu stilul cu care s-au făcut remarcați, Mihai Traistariu a făcut o analiză cu care mulți s-ar putea să fie de acord. Cântărețul a recunoscut că și el a fost multă vreme încăpățânat când s-a pus în discuție la modul cel mai serios să schimbe stilul.


Iti oferim o seara de neuitat cu muzica greceasca, dans si antren! Invata sa te distrezi greceste: mananca, bea, razi si danseaza!


Vrei sa spargi farfurii? Nicio problema. Intra in pielea lui Zorba Grecul, personajul din celebrul film, si hai sa petrecem impreuna o seara de neuitat, plina de muzica si voie buna. Impreuna cu cei 16 dansatori ai Ansamblului Kymata al Comunitatii Elene Prahova, te ducem intr-o calatorie prin istoria dansurilor populare grecesti. Lasa-te purtat pe taramurile Greciei in pasi de kalamatianos si sirtos pentru o seara. OPA!


Se stie insa ca, din vremuri stravechi, oamenii adora muzica de petrecere greceasca, in special formatiile de muzica greceasca de petrecere. Pentru ca muzica a jucat un rol important in viata grecilor, din antichitate pana in vremurile moderne. Astfel, muzica de petrecere era nelipsita de la distractii si banchete oficiale si neoficiale, la ceremonii precum nuntile si sarbatorirea victoriilor si chiar la locul de munca, unde aulosul era vazut ca o sursa de motivatie pentru muncitori. Astazi, datorita scrierilor care au rezistat in timp, cercetatorii au reusit sa recreeze muzica greceasca veche asa cum se putea auzi atunci.


Muzica populara greceasca (laïka), cantecele rebetice, cantecele din insule si cantecele traditionale sunt la moda. In Grecia, le auzi peste tot pe strada si in cafenele. Dar nu e nevoie sa mergi pana in Grecia sa le asculti; noi iti aducem, cu drag, intreaga atmosfera greceasca la propria petrecere!


Ne prezentăm la evenimente impecabil, suntem profesioniști din toate punctele de vedere. Evenimentul dumneavoastră este important pentru noi și facem ceea ce știm mai bine bine pentru a oferi cadrul muzical potrivit.


Ne bucuram sa te avem alaturi si speram ca eforturile noastre pentru a mentine acest post de radio nu sunt in zadar. Daca esti ascultator fidel inseamna ca stii deja foarte multe despre noi, daca nu,iti vom explica pe scurt in randurile de mai jos. Aici puteti asculta manele noi , manele vechi , hituri alese , muzica noua , muzica veche , muzica petrecere , muzica populara . 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page